COVID-19

Stimați clienți,

În contextul crizei cauzate de COVID-19 și situația actuală dificilă și plină de incertitudini, ICS OCN Total Leasing & Finance SA este alături de clienții și angajații săi.

Astfel, în vederea susținerii clienților săi pentru perioada de urgență, ICS OCN Total Leasing & Finance SA informează cu privire la următoarele măsuri ce urmează a fi întreprinse:

1. Achitarea ratelor de leasing/credit

  • Începând cu 17.03.2020, au fost sistate toate plățile și încasările (în numerar) în incinta biroului ICS OCN Total Leasing & Finance SA.
  • Rugăm și încurajăm clienții, care au posibilitate să achite ratele de leasing/credit să utilizeze modalitatea de plată la distanță prin intermediul băncilor comerciale.
  • Contul de plată îl puteți obține apelând la numărul de telefon 079513067, sau la adresa de e-mail: office@tlm.md

2. Amânarea plăţii ratelor.

  • Clienţii care sunt afectaţi în mod tranzitoriu de pandemia de COVID-19 şi care vor solicita în mod direct măsuri de sprijin, putem aplica amânarea plăţii ratelor până la 2 luni. Durata contractului de leasing/credit va fi extinsă în concordanţă, pentru a păstra acelaşi nivel al ratelor lunare. Clienţii care au nevoie să apeleze la această opţiune sunt rugaţi să transmită o cerere argumentată în acest scop la adresa de e-mail office@tlm.md. Ulterior veți fi invitat pentru semnarea unui Acord Adițional privind modificarea graficului de plăți.
  • Pentru perioada excepțională, clienții vor fi scutiți de achitarea comisionului pentru modificarea graficului de plăți.

3. Anularea penalităților pentru ratele de leasing/credit restante și istoria de credit.

  • Pentru clienții care la data de 17.03.2020 nu au înregistrate întârzieri la ratele de leasing/credit, dar care nu au posibilitate să achite ratele de leasing/credit din careva motive, precum și nu doresc amânarea ratelor scadente, vor fi anulate penalitățile pentru întârzierea plăților calculate în perioada 17.03.2020-17.05.2020, dacă aceste penalități nu vor depăși 20 zile.
  • Zilele de întârziere pentru această perioadă vor fi anulate și nu vor fi raportate la Biroul Istoriilor de Credit, având în vedere starea de urgență, instituită până la 15.05.2020.

4. Menținem ratele dobânzilor neschimbate în perioada actuală.

Vă mulțumim pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o devenind client al Companiei și vă asigurăm de înalta noastră considerație și disponibilitate de a continua colaborarea noastră fructuoasă.