Despre noi

I.C.S. O.C.N. "Total Leasing & Finance" S.A.

Viziune

I.C.S. O.C.N. "Total Leasing & Finance" S.A. contribuie la creşterea calităţii standardelor de viaţă a persoanelor fizice precum şi la dezvoltarea întreprinderilor mici, mijlocii şi mari, şi astfel la stimularea creşterii macro-economice a ţării.

Misiune

Prin reducerea riscurilor, grad ridicat de responsabilitate şi recompensă adecvată pentru ambele părţi, misiunea companiei este de a asigura accesul la servicii financiare pentru întreprinderile mici, mijlocii şi mari, precum şi pentru persoanele fizice în special din mediul rural, cu posibilitatea de a-şi asigura diversificarea veniturilor, de a afla cum sa reducă vulnerabilitatea la şocuri şi de a investi în activităţi generatoare de venituri.

Scurt istoric

I.C.S. O.C.N. "Total Leasing & Finance" S.A. este o societate pe actiuni infiintata la data de 29 august 2006, fiind prima companie de leasing pe piata autohtona cu capital 100% strain, institutia dovedind a fi un partener solid, respectand interesele si nevoile financiare ale unei game largi de clieni: intreprinderi mici şi mijlocii, mari corporatii, liberi profesionisti si persoane fizice.

Actionarii (fondatorii) intreprinderii sint doua mari companii straine:

  • Emerging Europe Leasing and Finance B.V. (Olanda) - 75.38%
  • Nederlandse Financierings Maatschappij Voor Ontwikkelingslanden N.V. (Olanda) - 24.62%.

Iniţial, Compania a debutat cu prestarea serviciilor de leasing financiar. Pe parcursul timpului, ţinând cont de corectitudinea si obiectivitatea in activitate, Total Leasing & Finance a reuşit să inspire credibilitate in rândurile clienţilor astfel încât datorită performanţei atinse începând cu 2008, Compania, devine unul din liderii pietei de leasing din Republica Moldova, fiind remarcată cu usurinţă pe piaţa financiara ca fiind o Companie de încredere cu o experienţă bogată condiţionată şi de numărul de clienţi în ascesiune.

Nivelul de dezvoltare atins, suportul acţionarilor şi partenerilor internaţionali cât şi dorinţa de a sprijini cât mai eficient economia naţională a permis I.C.S. O.C.N. "Total Leasing & Finance" S.A. să-şi extindă domeniul său de activitate, astfel încât începând cu septembrie 2010, concomitent cu leasingul financiar Compania a pus la dispoziţia întreprinderilor mici şi mijlocii un nou instrument de finanţare - împrumutul, adresându-se următoarelor sectoare de activitate : producere, servicii, agricultură şi comerţ.

Totodată, au fost stabilite parteneriate strategice cu furnizorii de utilaje, autorităţile regionale cu scopul de a face accesibilă finanţarea atât clienţilor din zona urbană dar şi rurală, unde întreprinderile întâmpină dificultăţi de dezvoltare din cauza accesului limitat la finanţare.

I.C.S. O.C.N. "Total Leasing & Finance" S.A. este unul dintre membrii fondatori ai Asociaţiei Companiilor de Leasing, o asociaţie implicată în promovarea şi îmbunătăţirea produsului leasing prin acţiunile sale de susţinere a autorităţilor Republicii Moldova în scopul elaborării şi păstrării unui cadrul legal aferent clar şi corect, care să răspundă intereselor şi nevoilor tuturor părţilor implicate în tranzacţia de leasing.

I.C.S. O.C.N. "Total Leasing & Finance" S.A. îşi propune ca prin cunoştinţele legate de piaţă, experienţa acumulată să vă ofere un program de finanţare personalizat şi adaptat specificului Dvs de activitate.

În acest context dorim să ne asigurăm că oferta noastră este accesibilă şi flexibilă, susţinută de o reacţie promptă şi eficienţă înaltă în abordarea fiecărui proiect.